10 Followers
theharvergroup

The Harver Group

The power of Harver is that we are taking a fresh look at people and organizations. We combine expertise in HR, psychology, assessments and Service & User experience design in a team.

Introducing Harver Group Talent Pitch Zorgvuldige en efficiënte selectie

De harver Talent Pitch stelt u in staat om op zorgvuldige, efficiënte en objectieve wijze callcenter medewerkers te selecteren. De Talent Pitch meet op een wetenschappelijk gevalideerde wijze specifieke vaardigheden en competenties die van belang zijn voor callcenter medewerkers. Vaardigheden als taalvaardigheid, typevaardigheid en multitasking komen aan bod en vanuit onderzoek wordt er gekeken naar specifieke competentieprofielen voor uw callcenter.

 

De Talent Pitch laat de kandidaat kennis maken met het werk binnen een callcenter door het doorlopen van drie telefoongesprekken. Daarnaast ontvangt de kandidaat informatie over het bedrijf en de werkzaamheden door een host die de kandidaat door het proces leidt. Dit stelt de kandidaat in staat om een weloverwogen beslissing te maken om daadwerkelijk te solliciteren.

 

Alle kandidaten volgen hetzelfde proces wat resulteert in een matching score per kandidaat. Deze score vertelt u in hoeverre de kandidaat past bij uw gewenste profiel van callcenter medewerker en dient daarnaast als objectieve onderbouwing in de beslissing over desbetreffende kandidaat. Daarnaast zal de Talent Pitch u tot 90% tijd besparen in het selecteren van uw callcenter medewerkers.

 

Benieuwd naar de Talent Pitch? Momenteel maakt Arvato, een groot callcenter, gebruik van de harver Talent Pitch. Bekijk de Arvato demo hieronder of klik voor meer informatie over de werking van de Talent Pitch.